torstai 21. elokuuta 2014

Se on täällä

Juu ei voi mitään, se syksy tulee. On syksykin kivaa aikaa ja voi taas istutella mielin määrin, kaivaa kukkasipuleita maahan jne. Mutta kun se tuli heti kuin käskystä, kun helteet loppuivat. Ei ollut mitään välimaastoa. Taitaa kuulua tämän vuoden tapoihin, mennään ääreltä toiselle ja vauhdilla.



 Samettikukat jaksavat kukkia aina vaan tosi ihanasti.


Kun kasvihuoneesta alkoi saada kurkkuja, niitä on tullut kiitettävästi ja tulee edelleen.

 Chileihin olen vähän pettynyt, koska ne ovat niin "kesyjä". Pojalleni ostamasta valmiista taimesta hän on saanut oikein ärtsyjä. Tavallisia paprikoita, Sweet chokolate ja Californian, on myös tullut kivasti ja ai että ovat hyviä. Näitä lajikkeita laitan myös ensi vuonna.


 Tigerella tomaatti ei ole aivan niin hyvä kuin ajattelin, mutta chokolate cherryt eivät pettäneet tänäkään vuonna, namia. Kuten huomaatte, olen suklaa addikti myös vihanneksissa=D

Tämä rakas puutarhakaverini on kateissa. Nekku lähti kaksi viikkoa sitten, eikä ole palannut. Se ei ole sille tavanomaista ollenkaan. Neljä päivää se saattaa retkellään olla, mutta nyt on mennyt liian kauan. Pelkään, että sille on käynyt jotain. Tien laidat on katsastettu ja kaikilta lähitienoolla kyselty, mutta turhaan. Ei jälkeäkään Nekusta. Olemme eläneet yhteiseloa siitä saakka kun se syntyi meillä 9 vuotta sitten. En aio vielä luovuttaa, sen on pakko löytyä, on vaan pakko.